2011. szeptember 22., csütörtök

Komplett állatkert

Na most már aztán tényleg kezd elegem lenni saját magamból... (!)
Itt ülök egy 'komplett állatkert' közepén; egyszerre 6 macska, jelenleg  mindössze /ezt majd később elmagyarázom/ 2 + 1 kutya, 1 papagáj társaságában és még csak egy árva mondatot sem írtam le róluk ezen az oldalon.... :-(
...és közben mindössze egyetlen dologban vagyok biztos: annyira fontosak nekem (nekünk), hogy mindennapjainkat kitölti az állandó babusgatás, játék (és fegyelmezés), ölelgetés, cirógatás, csivitelés, nyávogás, ugatás....nyilván vannak elegen, hogy ne lehessen őket figyelmen kívül hagyni... :-)

Úgyhogy most ünnepélyesen bemutatom Őket:

Mancsi és Nuki, mellettük Marcipán (aki csak félig lakik itt)

      


Ők Picúr és Micike



Samu és Niki



Füge és Ribizli (Az ikrek)



Ő pedig Winny




Talán látszik, mennyire rossz dolguk van....és igen! mindannyian bent laknak - meg kint is...kicsit. De ez még mind semmi! A Párom szerint hozzá nincs annyi kedves szavam, mint az állataimhoz...jellemző (féltékeny)!!! - egyébként azt hiszem, minden ismerősünk és barátunk véleménye tökéletesen megegyezik abban, hogy ha még egyszer születnének, akkor kizárólag macskák vagy kutyák lennének: nálunk... na ez talán elég plasztikusan kifejezi a hozzájuk fűződő viszonyunkat. Lehet, hogy ez egyfajta bolondéria, de minket mindensetre teljesen beszippantott és bűvöletében tart már mindörökre!

Azt hiszem azért nem kezdtem még bele a Kedvenceink mindennapjait vagy történeteit elmesélő szavak és mondatok megformálásába, mert egyszerűen csak nem tudom, hogy hol kezdjem. Pedig annyi mindent tudnék mesélni!!! Csak azok a fránya gondolatok összekuszálódnak valahogy, én meg nem győzöm kigobózni a szövevényeiket. Meg azt hiszem, a prioritás felállításával is gondjam adódtak. Na nem, mintha igazából tudnék különbséget tenni közöttük, de valahogy úgy érzem, hogy már azzal is fontossági sorrendet állítok fel, hogy kiről írok elsőként....pedig Isten bizony nincs így!!!!

Szóval ők a mi Állatkertünk lakói...jelenleg... :-)

1 megjegyzés: